SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yavuz Aydın 'Türk Milleti İçin Varoluşsal Bir Kriz Kaçınılmaz'

Yavuz Aydın 'Türk Milleti İçin Varoluşsal Bir Kriz Kaçınılmaz'

11 Haziran 2024 Salı - 13:50




Yavuz Aydın sınırda yapılması planlanan yerel seçimler hakkında hükümeti uyardı





TSK Personel Kanunu ile bazı değişikliklerle ilgili verilen kanun teklifi esnasında söz alan Trabzon Millet vekili Yavuz Aydın, Ak Parti hükümetinin dış politikasını sert sözlerle eleştirdi.

Yavuz Aydın ;

''Terör örgütü PKK'nın 11 Haziran'da yapmayı planladığı yerel seçimler aslında Türkiye üzerinde oynanan oyunun bir parçasıdır. Sınırlarımız ötesinde bir terör devleti kurulmasının ilk adımları atılmak istenmektedir. Suriye merkezi hükümetinin bölgedeki Pkk terör örgütünün varlığını meşru bir siyasi yapı olarak tanıması ihtimali Türk milleti ve Türkiye cumhuriyeti devletinin bekası açısından çok büyük bir tehlikedir.Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; ülkemiz üzerindeki kirli ellerin karşısında Türk milletinin çelikleşmiş gövdesi sıra dağlar gibi duracaktır.Ortadoğu'da ki gelilmeler bıçak sırtındadır. Emperyalizm eliyle sınırlarımız ötesinde terör devleti projesiyle Suriye'lilerin geri dönmesine engel teşkil edecek şekilde Türkiye'nin kalıcı bir hendek ülkesi haline getirilmesi planlanmaktadır.Bizim bu iki ihtimalide kabul etmemiz asla mümkün değildir. Yanlış artık kasıtlı olduğunu düşündüğümüz Suriye politikasının bu haliyle devam etmesi durumunda Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti için varoluşsal bir kriz kaçınılmaz olacaktır. '' ifadelerini kullandı.

HABER:BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap