SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak Oldu

Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak Oldu

02 Temmuz 2024 Salı - 11:32




Bugün yayınlanan Resmi Gazete'deki kararla birlikte Yomra Kaymakamı değişti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan yeni atama kararlarına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görevleri değiştirildi.

Bugün yayınlanan Resmi Gazete'deki kararla birlikte Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak oldu.

OĞUZHAN OCAK KİMDİR?

Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye’de tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.
2011 yılından itibaren Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumunda Sosyal Güvenlik Denetmenliği görevlerinde bulunduktan sonra 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Ankara’nın Haymana ve Kırıkkale’nin Bahşili ilçelerinde kaymakam refikliği yaptıktan sonra Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulundu.
Yabancı dil eğitimini İngiltere Sheffield Üniversitesinde tamamlayarak 2017-2019 yıllarında Bayat Kaymakamlığı, 2019-2021 yıllarında Yedisu Kaymakamlığı görevlerinde bulunan OCAK, Daha sonra Muş İli Korkut İlçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. 11 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemize atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap