SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra, Trabzon’un parlayan yıldızı olacak

Yomra, Trabzon’un parlayan yıldızı olacak

10 Şubat 2024 Cumartesi - 15:03




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Yomra İlçe Teşkilatında görev alan mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, ana kademe ve kurucu ilçe başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi.





 
Kahvaltı programına önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve Partililer katıldı.

YOMRA’NIN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI KONUŞULDU




Dünden bugüne Yomra temasıyla gerçekleşen programda AK Parti’nin 31 Mart Yerel seçim sürecindeki stratejisi, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişareler gerçekleştirildi.

Programda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra’ya AK Parti döneminde il düzeydinde yatırımlar yapıldığına dikkat çekti.

YOMRA İL DÜZEYİNDE YATIRIM ALDI




“Biz bir dava hareketiyiz.” diyerek sözlerine başlayan Başkan Genç, “Bu davanın en önemli mihenk taşlarından bir tanesi vefadır. Vefa olmalıdır. Yani geçmişimizi unutmamamız lazım. Geçmişini unutan geleceğine güzel adımlar atamaz. O nedenle bunu hep önemseyen bir kardeşinizim. Kurucu yöneticilerimizle belediye başkanı olduktan sonra her fırsatta bir araya gelmenin gayretinde olduk. Yomra’mıza her geldiğim zaman mutlaka Kahraman Sezgin abimizi ve dostlarımızı ziyaret etmenin gayretinde olduk. Tabi bu bir hizmet yolculuğu. Şu anda çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Ben de bu davanın Trabzon’daki kuruluşundan itibaren içinde görev alan bir kardeşiniz olarak iki dönem Allah’ın nasibi, cumhurbaşkanımızın takdiri ve ve hemşehrimizin teveccühü ile Ortahisar Belediye Başkanlığı vazifesi yaptım. Şimdi aynı anlayışla Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı aday olarak Yomra’mızdayız. Burada çok güzel hizmetler yapıldı. Yomra il yatırımı aldı. Bu da kıymetli Cumhurbaşkanımızın sayesinde gerçekleşti. Yomra adeta Trabzon’umuzun yıldızı parlayan ilçesi oldu. Adliyenin Yomra’da yapılması için gayret ettik. İşte hastanemiz, otellerimiz… Yomra adeta nüfusuyla büyüyen bir şehir hüviyetine kavuştu. 2000’li yıllarda nüfusumuz 25 bin civarlarındaydı. Şu anda 50 bine doğru gidiyor. Bu güzel hizmetler Cumhurbaşkanımızın sayesinde, masa etrafında oturan ak saçlılar ancak genç kadrolarla ilçemize kazandırıldı. İnşallah yeni dönemde aynı anlayışla, Cumhur ittifakımızla birlikte belediye başkanımızla el ele vererek ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız.” ifadelerine yer verdi.

YOMRA HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR




Genç, sözlerine şu şekildedir devam etti: “Yomra daha da çoğunu hak ediyor mu tabii ki hak ediyor. Onu da Allah nasip ederse bizim Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde, Yomra’da da birlikte çalışacağım kıymetli mesai arkadaşım Abdülkadir kardeşimle yapacağız. Yomra’mızın sorunlarına vakıf olan bir kardeşinizim. Özdil Oymalı Grup Yolumuzu kararlı bir şekilde takip edeceğiz. Çünkü o vadi sadece Özdil’e Oymalı’ya Demirciler’e çıkan bir yol değil aynı zamanda bütün yaylalarımızın yolu. Allah bu hizmetleri yapmayı bize nasip etsin inşallah. Bu konuda çalışacağız. Gücümüz var, kararlılığımız var, arkamızda bizi asla yalnız bırakmayan Adil Karaismailoğlu bakanımız var. Milletvekillerimiz var. Hep beraber el ele verdiğimiz zaman çok kısa sürede bu sorunları aşarız. Bu konuda bize itimat ettiniz, ediyorsunuz, güveniyorsunuz. Bunu biliyorum. Doğal gazıyla da hastane yoluyla da sahil düzenlemeleri ile beraber Yomra‘nın bizden beklediği bütün hizmetleri 1 Nisan’dan itibaren Abdülkadir Özdemir kardeşimle çok çok çalışıp hızlıca ilçemize kazandıracağız.”
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap