SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da fuhuş operasyonu

Trabzon'da fuhuş operasyonu

11 Mart 2013 Pazartesi - 17:18




Trabzon’da polis ekipleri yaptıkları denetim sonucu kafelerde erkeklerle para karşılığı anlaşarak fuhuş yaptığı iddiasıyla 4 yabancı uyruklu bayan hak





Edinilen bilgiye göre İskenderpaşa Mahallesi’nde bulunan bir kafede yabancı uyruklu bayanların pasaportlarına el konularak fuhuş yaptırıldıkları ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri söz konusu yere giderek olayla ilgili 1 şüpheli ve 4 yabancı uyruklu bayanı alarak polis merkezine getirdi. Burada ifadelerine başvurulan bayanlar geçimlerini fuhuş yolu ile temin ettiklerini, olay yerindeki kafede de erkek müşterileri masalarına oturarak onları eğlendirdiklerini ve kokteyl yaptırarak işyerine para ödettiklerini, daha sonra ise otele giderek cinsel ilişkiye girdiklerini belirtti. Bayanlar konuyla ilgili kimsenin zorlamasına maruz kalmadıklarını belirtirlerken, polis, işyeri sahibi hakkında “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek ve fuhuşun yolunu kolaylaştırmak” suçundan yasal işlem yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap