SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uçakların biri inecek biri kalkacak! İşte Trabzonspor'da geri sayıma geçilen isimler

Uçakların biri inecek biri kalkacak! İşte Trabzonspor'da geri sayıma geçilen isimler

21 Temmuz 2024 Pazar - 10:16




Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Bordo-mavililerin gündeminde 8 oyuncu yer alıyor.





Yeni sezon öncesi 6 transferi tamamlayan Trabzonspor, hazırlıklarının 3'üncü etabına geçmesiyle beraber transfer çalışmalarına hız verdi.

Sağ bek, sol stoper, sağ stoper, orta saha ve forvete takviye yapacak Bordo-mavililerde, Başkan Ertuğrul Doğan, 5 veya 6 transferin daha olacağını belirtti. Başkan Doğan transfer süreci ilgili olarak "Bir oyuncu uçakta geliyor, yarın ya da Pazartesi günü başka bir oyuncuyu da getireceğiz." demişti.

Trabzonspor bu bölgeler için birçok transfer görüşmesini sürdürüyor. Bordo-mavililerin gündeminde yer alan oyuncuları sizler için toparladık işte o isimler...

SAĞ BEK TRANSFERİ TAMAM

Sağ bek bölgesi için Pedro Malheiro, için takımı Boavista ile anlaşma sağladı ve oyuncuyu Türkiye'ye getirdi.

23 yaşındaki futbolcu, Temmuz 2021'den bu yana Boasvista a takımında forma giyiyor. Pedro Malheiro, Portekiz ekibinde toplam 79 resmi maça çıkarken 2 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.


Portekizli oyuncunun bugün akşam saatlerinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

SAĞ VE SOL STOPERDE TRANSFER YAKIN

Trabzonspor'un bir süredir gündeminde olan Stefan Savic ve Wesley Hoedt transferini bitirmek üzere. Oyuncular ve kulüpleriyle büyük ölçüde anlaşan Bordo-mavililerin yakın zamanda 2 transferi resmen açıklaması bekleniyor.

STEFAN SAVİC

Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'in kulübü Trabzonspor ile görüşme yapması için izin vermişti. Gelecek sezon Atletico Madrid'in kadrosunda yer verilmeyen ve yüksek maaşı sebebiyle elden çıkarılmak istenen Karadağlı deneyimli stoper ve menajeri Trabzonspor ile görüşmelerine devam ediyor.


Bir önceki gün Savic ve Trabzonspor'un bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Savic'in menajeri bu görüşmede 3 yıllık sözleşme talep etti, fakat Trabzonspor'un bu süreyi opsiyonlu şekilde kullanmak istediği belirtildi. 2025'e kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi bulanan Savic'in kulübü ile görüşme gerçekleştirip en kısa sürede ayrılması ve ardından bonservisiz bir şekilde Trabzonspor'a transfer olması bekleniyor.

Ayrıca daha önce Atletico Madrid oyuncuya kolaylık sağlayacağını açıklamıştı.

WESLEY HOEDT

Sağ stoper bölgesi için Savic ile büyük yol kaydeden Trabzonspor, sol stoper bölgesi içinde Championship ekibi Watford forması giyen Wesley Hoedt transferine de çok yakın.

Bordo-mavililer, Hollandalı oyuncu için birkaç gün önce bir resmi bir teklif sunmuştu. Oyuncu cephesi transfere sıcak bakıyor. 30 yaşındaki deneyimli oyuncunun Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Wesley Hoedt'in kısa süre içerisinde teklifi kabul edip Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.


Sağ bek transferini de tamamlayan Trabzonspor'un kısa süre içerisinde bu transferleri tamamlayıp orta saha ve forvet bölgesine yoğunlaşması bekleniyor.

ORTA SAHA İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Uzun süredir Muhammed Cham ile görüşen Trabzonspor 23 yaşındaki oyuncu için büyük yol kaydetmiş durumda. Ayrıca Bordo mavililerin, Gent forması giyen Güney Koreli Hyun-seok Hong için de temaslarını sıklaştığı ve transferde önemli mesafe aldığı öğrenildi.

On numara ve merkez orta saha pozisyonunda görev yapan Hyun-seok Hong'un, Belçika ekibi ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Hyun-seok Hong, Gent kariyerinde 97 maçta 16 gol ve 17 asistlik performans sergilemişti.


OKAY YOKUŞLU

Trabzonspor'un, West Bromwich forması giyen eski futbolcusu Okay Yokuşlu için girişimlere başladığı ve futbolcunun da yeniden bordo mavili formayı giyme konusunda istekli olduğu öğrenildi.

Bordo mavili yönetimin, Okay Yokuşlu ile yaklaşık 1 aydır ilgilendiği, İngiliz ekibi West Bromwich ile pazarlıkların sürdürdüğü ifade edildi.

FORVETE ONUACHU DIŞINDA 1 ADAY DAHA

Forvet bölgesi için Onuachu'ya odaklanan Bordo-mavililer bu transferde büyük yol kaydetmiş durumda. Fakat Başkan Doğan dün yaptığı açıklama ile 2'inci bir golcü daha alınacağını açıkladı.


Trabzonspor'un bu bölge için görüştüğü ismin Divock Origi olduğu öne sürüldü. Bordo-mavililer hem Onuachu hem de Milan forması giyen Origi'yi kadrosuna katarak gövde gösterisi yapmak istiyor

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap