SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Türkiye zor bir süreç geçiriyor

Türkiye zor bir süreç geçiriyor

15 Eylül 2015 Salı - 09:23




Artvin Ticaret ve Sanayi Odası toplantısında Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine vurgu yapılarak, ülke olarak bir ve beraber olma noktasında toplum





Artvin Ticaret ve Sanayi odası (ATSO) Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Meclis Başkanı Naci Akın, Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, Genel Sekreter Yüksel Çoruh ile Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Oda kararları ve Oda faaliyetlerinin istişare edilip görüldüğü toplantıda, son zamanlarda artan terör saldırıları da ele alındı. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine vurgu yapılan toplantıda, ülke olarak bir ve beraber olma noktasında toplumun bütün kesimlerinin birleşmesi gerektiği söylendi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Kurtul Özel; “gün, 78 milyon vatandaşın bir olma, diri olma günüdür. Komşuyu komşuya düşman etmeye çalışanlara hep birlikte karşı durmalıyız” diyerek; “gün Türk’ün Kürt’e, Alevi’nin Sünni’ye, Sünni’nin Alevi’ye el uzatma günüdür” dedi. Demokrasi olgusuna da vurgu yapan Başkan Özel; “Demokrasi, hak ve özgürlük demektir. Ancak bu aynı zamanda kişilere sorumluluk da getirir. Sabırla ve metanetle birbirimize sarılmalı, vicdanlı ve vefalı olmalıyız. Biz millet olarak çok büyük badireler atlattık, bunu da atlatacağız” ifadelerini kullandı. Meclis toplantısı gündem kararlarının ardından sona erdi.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap