SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yeni kaymakam yeni umut oldu

Yeni kaymakam yeni umut oldu

14 Ekim 2015 Çarşamba - 09:16




Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı ve eşi Esma Ambarcı Şavşat Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.





Şavşat’a yeni atanan Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı ve eşi Esma Ambarcı engellilerin kullandığı ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ve bazı engellilerin sorunlarını dinledi. Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı ve Gönül Elçileri Başkanı eşi Esma Ambarcı Şavşat Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki engellilere yaptıkları ziyarette Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurbay Usta, dernek yönetim kurulu ve engelliler tarafından karşılandı. Engelliler ve yakınları ile tek tek görüşerek hal hatır soran Kaymakam Ambarcı ve eşi, dernek faaliyeti hakkında bilgiler aldı. Kaymakam ve eşi sıcak ilgi gördü.

SİZLERDEN BİRİYİM

Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, burada yaptığı açıklamada, "Şavşat Engelliler Derneği’ni kutluyorum. Buradaki dernek birçok il ve ilçede olmayacak bir şekilde güzel çalışmalar içerisinde. Benim her gittiğim yerde şehit aileleri, engelli vatandaşlarımız, yaşlılar, dul ve yetimler yani hayata 1-0 yenik başlayan vatandaşlarımız hep önceliğimiz olmuştur. Ben burada görev yaptığım sürece hep sizlerin yanında olacağım. Ülkemizde yaklaşık 8 milyon engelli vatandaşımız var. Burada kaldığım sürece bende sizlerden biri olacağım. Sizin yaşadığınız acı ve zorlukları bende eşimin bir engelli yakını olarak sorunlarınızı biliyorum. Benim dernek başkanımızdan ve sizlerden isteğim engelli kardeşlerimizi dışarı çıkarmanızdır. Evlerde hapsetmeyeceğiz" diye konuştu.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap