SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yok böyle bir kaymakam!

Yok böyle bir kaymakam!

26 Mayıs 2012 Cumartesi - 11:31




Arsin Kaymakamı Salih Altun göreve başladığı günden bu yana geçen kısa süre içinde başarılı çalışmalarıyla farkını ortaya koymaya devam ediyor.





Altun, "Yok böyle bir kaymakam" dedirtiyor. Kaymakam Altun, köy yolları bitmeyince işçileri GRPS’yle yakın takibe aldı. Çalışmayan işçiler için soruşturma başlattı. ARAZİ OLANLARA SORUŞTURMA Arsin Kaymakamı Salih Altun, ilçe genelinde yapılan köy yollarındaki iş süresinin beklenen zamanlarda gerçekleşmemesi üzerine iş makinelerine, işçilerin haberi olmadan GPRS (Araç takip sistemi) cihazı taktırdı. İş makinelerinin çalışmalarını uydudan izleyen Altun, 8 saatlik mesailerinde çoğu işçinin 3-4 saat çalıştığını belirleyince bu kişiler hakkında soruşturma başlattı. Kaymakam, sistemle ilgili ilçe ve mahalle muhtarlarını bilgilendirdi. YAN GELİP YATMAK YOK İnsanların devletten hizmet beklediğini belirten Kaymakam Altun, "Devlet, insanlara yan gelip yatmaları için maaş vermiyor. Köylerde birçok sorun var, onları yetiştirmeye çalışıyoruz. Buna karşın sorumluluk sahibi olması gereken kişiler, işleri yavaştan alıyor. Buna müsaade etmeyiz" dedi. Arsin’e atanmadan önce Artvin’in Şavşat ilçesinde görev yapan Altun burada özellikle turizme yönelik çalışmalarıyla büyük takdir toplamış, yöre halkının sevgisini kazanmıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap