SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yomra'da heyelanın ardından

Yomra'da heyelanın ardından

27 Haziran 2015 Cumartesi - 16:05




Trabzon’da dün öğleden sonra etkili olan sağanak yağış, Yomra ilçesinin bazı bölgelerinde heyelanlara sebep oldu. Heyelanın ardından kapanan yollar aç





Yomra'da yaşanan heyelanın ardından sıkıntılar giderilmeye çalışılıyor. Dün akşam saatlerinde, iftardan önce meydana gelen heyelan olayları sonucunda Yomra-Özdil yolu iki yerden trafiğe kapandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri hemen olay yerine intikal ederken; Büyükşehir Belediyesi, Yomra Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar neticesinde yol kısa sürede ulaşıma açıldı. Sağanak yağış neticesinde Yomra’nın birçok mahallesinde de ana ve ara yollarda sel ve heyelan olayları yaşandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe belediyesi ekipleriyle birlikte bugün tüm noktalara aynı anda müdahale ederek olumsuzlukları büyük oranda ortadan kaldırdı. İlçede, sel ve heyelan olaylarının tüm izlerini ortadan kaldırmak için çalışmalara devam ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap