A+ A-
Yorum
10

Konyaspor’dan çok özel transfer

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 17:12
Konyaspor, Başakşehir'den ayrılan Danijel Aleksic'i kadrosuna kattı. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, orta saha kurgusunu Danijel Aleksic ile güçlendirdi. Başakşehir'den ayrılan Sırp futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Danijel Aleksic için Konyaspor Müzesi'nde imza töreni düzenlendi. Konyaspor için elinden geleni yapacağını belirten Danijel Aleksic, "Konya'da olduğum için çok mutluyum. İmza töreni sonrası hemen antrenmana çıkacağım. Kendimi hazır hissediyorum. Konyaspor için elimden geleni sahaya yansıtacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımızı alacağımız galibiyetlerle mutlu etmek istiyoruz. Bu arada 5 sezon formasını giydiğim Başakşehir Ailesi'ne de çok teşekkür ederim" dedi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik imza töreninde, "Aleksic ve Nikola ile imza törenlerini gerçekleştirdik. İkisi de tecrübeli futbolcular. İnşallah takımımıza büyük katkılar sağlayacaklardır. Aleksic'i geçtiğimiz sezonun devre arasında da almak için uğraşmıştık. Nasip bugüneymiş... İki futbolcumuz da geldikleri takımda şampiyonluk yaşamış isimler. 13 Eylül gününe kadar transfer çalışmalarımız devam edecek. Takımımızdan gidecek isimlere göre yeni transferlerimiz gerçekleşebilir. Futbol şube olarak yoğun bir mesai içerisindeyiz. İnşallah güzel bir sezonu geride bırakmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Danijel Aleksic'in yeşil-beyazlı takımda 9 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Etiketler