SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Ersun hoca ''Kendimi Trabzonlu hissediyorum'' dedi

Ersun hoca ''Kendimi Trabzonlu hissediyorum'' dedi

08 Temmuz 2016 Cuma - 13:05








Dedi ama, bak oldum olası Ersun Hoca’nın hem çalışma tarzını hem şahsiyetini hem de futbol anlayışını artı birilerinin kafalarının basmadığı halen ne işe yaradığını anlayamadıkları bilgisayarını da seviyor ve takdir ediyorum ammaaa, “Trabzonspor alt yapısına yabancı hoca” dedikodusu mu şayiası mı ne ortaya atıldığı zaman, bir de eklendi “Ersun hoca böyle öneri getirmiş(!) ”Bazı mihraklar da “Yok yönetim böyle istiyor..!” demiş.

İşte bu olmadı,hiç olmadı. İnşallah yanlış veya yalandır.Peki, gelelim yönetici ağabeylerimizin demiş olma seçeneğine... Bu ise hiç mi, hiç olmadı. Peki, var hesap edelim ki öyle dediler. Arkadaşlar, bu yabancı hoca bu çocukları nasıl eğitecek? Hani eğitim bilimlerinde, hocanın gözlerinden çıkan ışınların, çocukların kalbine nüfuz etmesi.

Hani dilinden çıkan esprinin çocuğu motive etmesi? Hani hocanın elinin okşadığı çocuğun kırgın iken şahlanması? Yabancılarda var mı bunlar? Yok di mi sayın hocam, yönetici ağabeylerimiz? Peki eğitimci olan kulüp genel sekreterimiz Asım Ören hoca ve asbaşkanımız Ahmet Çubukçu hocamız bunlara ne cevap verir? Şimdi bir de faliyetine hesabına bakalım. Yanına en az 3-4 yardımcı da alır mı? Alır, zira bir kez bulunmaz Hint kumaşı haline geldi ya yabancı hoca(!), kaprisi aşağı kor mu? Resmen tuz yalatacak.

Durun daha bitmedi! Bu yabancı kim ise adam yanına birkaç da tercüman ister mi? İster tabii, istediklerini sahada çocuklara takla atıp, imitasyonla anlatacak hali yok ya. Yahu bizim alt yapı hocalarının kâffesinin maliyeti senin bir tek yabancı yardımcı hocana yetmez. E, hani paramız yoktu? Pekiii... bu ilde bu işi yapacak bunca hoca var. Bunca antrenör yetişmiş.

İlle Ahmetler değil Mehmetler, Hasanlar var. Bir de bizim TÜFAD ne iş yapar? Çıksana ortaya Hayri Hoca. Atsana postanı, konuşsana. İlle de senin ağabeyin orada diye “Yanlış anlaşılır” hikâyesini boş ver. Sen doğru söyle,birileri varsın yanlış anlasın. TÜFAD olarak desene, beyanat versene “Trabzonspor kulübünün alt yapıya yabancı hoca almayı bırakın, gevelediğiniz bile ayıptır” diye.


Ersun Hocam... senin bu takımın başına gelmene desteğimizin ilk tercih sebebin, yerli olduğun içindi, bizi tanıdığın bildiğin için idi hocam. Bak işte bunlar olmuyor. Sen madem kendini Trabzonlu hissettin, Trabzon’da bir sürü yetişmiş insan var, o zaman sen de doğru olanı konuş, sansasyonu bırak.Ha Sadi Tekelioğlu meselesine gelince...

Basındaki haberlere göre anladığımız,başkanla veya yönetimle veya bilmiyorum da bir yerlerle bazı konularda ters düşmüş olabilir. Yok, Ersun Hoca’ya “Buyur paşam”demezmiş! Demesin tabii, demesi de yakışık almaz. Fakat, elbette arada fikir teatisi, diyalog olacak, olmalı da.

Unutmayın ki iyi bir eğitmen her konuda yönetime “Baş üstüne abi” demek zorunda değildir. Medeni bir yönetim de böyle bir şey beklememelidir, yapılan icraata bakmalıdır. Sadi hoca son on yılın en başarılı alt yapı hizmetini vermiştir. Bakın, böyle bir tasarruf hayatı billah sizi zan altında ve hedef tahtası olarak bitirir,demedi demeyin. Herkesi kendinize düşman edersiniz. Tüm kamuoyu bu işe resmen karşı ve sizi kınıyor haberiniz ola.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap