SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Geçmiş seninle yürür

Geçmiş seninle yürür

30 Ocak 2019 Çarşamba - 09:23








Yerel seçimde kim kimi destekleyecek tartışması aldı başını gidiyor. İttifak dışında kalan partilerin açıktan, yada kapı arasından destekleri tartışılır oldu. Terör örgütü ile bağlantısı olduğu bilinen bir partinin CHP ile ittifak yaptığı iddiaları ortalıkta cirit atarken, AK Parti’nin de aday belirlemedeki kriterinde de bu partinin seçmenine göre aday belirlendiği söylendi. Bunu kim söyledi derseniz AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Mardin eski milletvekili Orhan Miroğlu.

Miroğlu, Habertürk’ten Kübra Par’a verdiği röportajda Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki adaylarda yüzde yüz AKP’lilik aramadıklarını ve HDP seçmenine de hitap edecek adaylar gösterdiklerini söylemiş. Par bu söylemlerin yar aldığı röportajın ilgili bölümünü sosyal medya hesabından paylaşmış.

Sevgili okurlar partilerin seçim uğruna yaptıkları manevraları hep birlikte takip ediyoruz. Siyaset yapanların dile getirdikleri her söylemin doğru olup olmadığını iyi irdelemek gerek. Bir tarafta CHP HDP ile kirli ittifak yaptı deniliyor, diğer tarafta bunu söyleyenler HDP’nin seçmenine hitap eden adaylar gösterdiklerini söylüyor. Hangisine inanacağımızı şaşırdık doğrusu. Bildiğim bir gerçek var oda al birini vur ötekine.

Sevdiğim bir söz vardır, geçmiş hep insanla beraber yürür. Bu nedenle dünü unutmadan gelecek adına söylemde bulunmak, yada adım atmak gerek. Kişiler önündeki zaman diliminde kendisini bağlayacak sözler yada eylemlerde bulunmaması gerekir. Bulunursan tıpkı Miroğlu’nun söyledikleri gibi bugün karşına çıkar.

Kimin kimi desteklediği değil, vatandaşın nasıl kandırılmaya çalışıldığı söz konusu. Ne diyelim böyle gelmiş böyle gidecek mi? Elbette seçmen bir gün buna dur diyecek, bilmem o günleri görecek miyiz? Umarım yakın zamanda görülür ve siyasette bu kandırmaca ve çamur atma dönemi sona erer.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap