SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Rakka'da olacakları dememiş miydik?

Rakka'da olacakları dememiş miydik?

16 Kasım 2017 Perşembe - 07:47








BOP kapsamında Suriye’de hedeflenen haritaya doğru adım adım gidildiğini, bunun da İsrail projelendirilmesi ile ABD eliyle yapıldığını bundan önce defalarda yazmadık mı, dile getirmedik mi? Rakka’nın, ABD eliyle aracı olarak lejyonerden (paralı askerler) kurulan IŞİD (DEAŞ) bahane edilerek, bizim de katkımızla tertemiz hale getirilip sonrasında PKK’nın kardeşi PYD’ye Kürdistan devletinin kurulması için teslim edileceğini Yenişafak gazetesi ise defalarca manşetine taşımadı mı? İşte Yenişafak’ın dünkü manşet haberinin özeti: “ABD, DEAŞ’la ittifakını artık gizleyemez hale geldi. Irak ve Suriye’de PKK’ya alan açıp istenen yeri işgal etmek için Pentagon/CIA tarafından bahane olarak kullanılan DEAŞ, Rakka’dan bizzat ABD-PKK işbirliğiyle kurtarıldı. İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin ekim ayında Rakka’dan terörist tahliyesine ilişkin yayınladığı son görüntüler, ABD’nin DEAŞ ve PKK ile birlikte çalıştığını kamuoyuna duyuran Yeni Şafak’ı bir kez daha doğrulamış oldu.” Bir gecede “ESAT”ı “ESED” yaparak Türkiye’yi Suriye bataklığına,”6 ay içinde Şam’da cuma namazını hep birlikte kılacağız” denmesine inananların kara kara düşünmesi temennisiyle, hatırlatalım dedik!

***

AK PARTİ ADINA DEVLET BAHÇELİ’NİN TEPKİSİ!

AK Partili (Kurucu, Dışişleri Bakanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı olacak kadar) Abdullah Gül; “Dış politikasının güçlü olabilmesi için bir ülkenin önce evinin içinin düzenli olması lazım. Evinin içi düzenli olmayan bir ülkenin çok güçlü bir dış politika güdebilmesi mümkün değildir” demesine cevap nereden gelmeliydi? Tabii ki milletin yasama adına verdiği yetki ile evin içini yöneterek düzeni sağlamakla görevlendirilen AK Parti’den. Oradan küçük bir fısıltı hariç ses seda gelmedi. Bu durumda Devlet Bahçeli, kendine misyon yükledi ve AK Parti’den gelmeyen tepkiyi; “Evimiz hamd olsun düzenlidir. Aksini inkar eden varsa geçmişteki günahlarını affettirmek için öz eleştiri yapacak cesareti göstermelidir” diyerek verdi. Kıssadan hisse; yorum yok!

***


ORTADOĞU’DA KİM KİMLER KAYBEDECEK?

Gelin, kimlerin kaybedeceğini ben “yazarak”, siz “okuyarak” vakit kaybetmeyelim! Kazanacak olanlar, “En çok kazanacak olanlar İsrail ile İran olacaktır” diyerek kestirip atalım.

***

FINDIKTA DOĞU SIKINTISI...

Türkiye’de Ünye’nin doğusundaki kısımda, yani birinci derecedeki fındık üretim bölgesinde... Trabzon’da ise Değirmendere’nin doğusundaki kısımda, yani Yomra, Arsin, Araklı ilçelerinde... Fındıktaki verimsizlik ve kalitesizlik ortadan kaldırılamaz ise, çok değil 5-10 sene sonra bahçelerde “Ruhuna El Fatiha” diyerek iki rekât cenaze namazı kılınacaktır!


***

NASREDDİN HOCA’DAN KRALCILAR...

Kıssadan hisse; Hoca Nasreddin’e; “Kral niye böyle yanlışlar yapıyor?” diye şikayette bulunarak sormuşlar. Hoca da; “Kraldan fazla kralcılar yüzünden” deyivermiş.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap