SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Rize mektubu!

Rize mektubu!

31 Temmuz 2018 Salı - 09:05








Merhaba sevgili okurlar…

Karadeniz Gazetesinde yeniden sizlerle birlikte olma mutluluğunu yaşıyorum…

Medya sektöründe hiçbir zaman bizlere yabancı olmayan bölgenin amiral gemisi olma özelliğini koruyan Eski Devlet Bakanı Trabzonspor Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın  sahibi olduğu Tek-Art Holding bünyesinde  yatırımları dahil her yönü ile örnek olan bir yuvada olmak gurur verici…

Rize ‘den size her gün gerek haberlerimiz gerek yorumlarımız ile  sesleneceğiz..

Rize ve bölgesinin sesi kulağı ve dili olmaya çalışacağız…


Rize her nerede yaşanıyorsa bizde orada olmak için gecemizi gündüzümüze katarak uğraş vereceğiz..

Şunu çok iyi biliyoruz ki..

Karadeniz’in bütün illeri kim ne derse desin et ve tırnak gibidir…

Kocaman bir ailedir…

Zaman, zaman yaşanan kırgınlıklar, küskünlükler bir aile içi sorunlar olarak her zaman aşılmıştır..


O nedenle-

Yeni bir sayfa açmak, sayfayı düzenli götürmek zordur. Bizde yeniden Bismillah diyoruz. Yolumuzun uzun, görevimizin kutsallığı bilinci ile özelde Rize’ye genelde Karadeniz’e karınca kararınca katkı vermeye çalışacağız.

Karadeniz ailesinin bir parçası olarak üzerime düşen sorumluluğun bilincinde bölgeye yapılacak hizmetlere destek, yanlışlara yapıcı bir eleştiri ile katkı sağlamaya çalışacağız. Amacımız kimseye yaranmak değil, yaradana hesap verirken zorlanmamak.

Bunun için yükümüzün ağırlığı bilincinde çalışacağız. Bizi bu ailenin bir parçası haline getiren idarecilere teşekkürlerimizle…

Yapıcı olmak demişken, bölgenin birlikteliğe, çok ihtiyacı olduğu bu dönemde bizde birbirinden kız almış vermiş, her yönü ile içiçe geçmiş şehirlerin aynı kültürünü yaşatan insanlarına dokunmaya fayda sağlamaya çalışacağız. Eleştirenlerimiz, çelme takanlarımız elbet olacak ama hedef doğruysa gerisi teferruattır.


Bize düşen çıktığımız yeni yolda herkesin duasına talip olmak, atılacak adımlarda katkı sağlamak. Sonrası taktiri ilahi. Siz iyiyi konuşun, iyinin peşinde koşun…….

Kolay olmayacak biliyoruz ama pes etmeye niyetimiz yok

Kalın sağlıcakla….

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap