SON DAKİKA



Haber > Magazin > 15 yıl sonra barıştılar

15 yıl sonra barıştılar

19 Temmuz 2024 Cuma - 09:35




Canlı yayında kavga edip küsen İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe 15 yıl sonra barıştı





İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe, 2009 yılında İbo Show'da kavga etmişti. Tatlıses'in kendisine söylemleri sebebiyle Tilbe, yayını terk etmişti. İkili 15 yıl sonra ilk kez yan yana geldi. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf karesi kısa sürede gündem oldu.

İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe'nin 2009 yılında canlı yayında ettikleri büyük bir tartışma aralarını açmıştı.

İkilinin kavgası 'unutulmazlar' arasına girmişti. Tilbe ve Tatlıses, tam 15 yıl sonra ilk kez bir araya geldi.

2009 yılında İbo Show'a katılan Yıldız Tilbe, “Kandıramazsın Beni” parçasını söyledikten sonra reklam arası verilmişti. Reklamlardan sonra Tatlıses, Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söylemişti.

"ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ"

Yıldız Tilbe’nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses “Seni pe....nklerin elinden kurtardım” deyince Yıldız Tilbe dayanamamış ve “Beni kimse pe..lerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz” demişti.

"GELMEZSEN GELME"

Bu sözlerin ardından Tilbe ayağa kalktı, İbrahim Tatlıses’i alkışlayarak programı terk etmişti.

Tilbe’nin ayrılmasının ardından sonra Tatlıses “Ne zaman yayına çıksa, şunu yapmam, bunu söylemem, şunu sorma, bunu anlatma diye talepte bulunuyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de” diye konuşmuştu.

"ALLAH BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses uzun zamandır küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le barışmış, hastane çıkışı da “Ben bitti demeden bitmez demiyorum, Allah bitti demeden bitmez” ifadelerini kullanmıştı.

YILLAR SONRA YAN YANA!

Tatlıses oğlundan sonra yıllardır kanlı bıçaklı olduğu şirketinin eski sanatçısı Yıldız Tilbe’yle de barıştı. Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses beraber çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyalarında paylaştı. Fotoğraf karesi kısa sürede sosyal medyada 'Yılın Magazin Bombası' olarak yorumlandı.

Canlı yayında kavga edip küsmüşlerdi İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe 15 yıl sonra barıştı

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap