SON DAKİKA



Haber > Magazin > 15 yıllık küslük bitti!

15 yıllık küslük bitti!

22 Temmuz 2024 Pazartesi - 09:18




İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe, 2009 yılında İbo Show'da kavga etmişti. Tatlıses'in kendisine söylemleri sebebiyle Tilbe, yayını terk etmişti. Geçtiğimiz gün bir araya gelen ikili yayınladıkları fotoğrafla barıştıklarını duyurmuştu. Tatlıses'ten son olarak Tilbe'ye büyük jest geldi.





İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe'nin 2009 yılında canlı yayında ettikleri büyük bir tartışma aralarını açmıştı.

İkilinin kavgası 'unutulmazlar' arasına girmişti. Tilbe ve Tatlıses, tam 15 yıl sonra ilk kez bir araya geldi.

YILLAR SONRA YAN YANA!

Tatlıses oğlundan sonra yıllardır kanlı bıçaklı olduğu şirketinin eski sanatçısı Yıldız Tilbe’yle de barıştı. Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses beraber çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyalarında paylaştı. Fotoğraf karesi kısa sürede sosyal medyada 'Yılın Magazin Bombası' olarak yorumlandı.

"SAHNE KIYAFETİ ÖNEMLİ"


Yıldız Tilbe önceki gün Bodrum'da bir mekanda sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Tilbe "Her şey yolunda, iki ayda 6 şarkı çıkardım, devamı da gelecek, bundan sonra sürekli şarkı çıkarıp sevenlerimi musmutlu edeceğim." diye konuştu.

Sahne kıyafeti ile göz kamaştıran ünlü sanatçı "Beğenmenize çok sevindim, ben de çok sevdim, sahne kıyafeti önemli." dedi. Özel bir tatile çıkmadığını sahne aldığı yerlere gidince sahne öncesi kendine vakit ayırabildiğini söyleyen Tilbe "Ben hep çalışıyorum, her zaman yoğundum her zaman da yoğun olacağım." dedi

"DUYGULANDIK"

Geçtiğimiz günlerde 15 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses ile bir araya gelerek küslüğü sonlandıran Tilbe gazetecilerin konuyla ilgili sorularına "Çok güzel bir gündü, geçmişi konuştuk, anıları konuştuk, mutlu olduk, duygulandık." diyerek cevap verdi.

100 ADET KIRMIZI GÜL


Gazetecilerin, "İbrahim Bey ile bir dahaki buluşma ne zaman?" sorusuna ünlü sanatçı 'Her zaman.' diyerek cevap verdi. Konserde büyük bir sürpriz de yaşandı. İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe’ye 100 adet kırmızı gül yolladı. Yıldız Tilbe sahneden kendisine teşekkür ettikten sonra İbrahim Tatlıses şarkısı ‘Mavi Mavi’yi söyledi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap