SON DAKİKA



Haber > Magazin > 46 yaş küçük eşine övgüler yağdırdı!

46 yaş küçük eşine övgüler yağdırdı!

17 Temmuz 2024 Çarşamba - 16:00




'Mary Poppins: Sihirli Dadı', 'Gökten İnen Melek' ve 'Harika Otomobil' gibi yapımlarda yer alan oyuncu ve komedyen Dick Van Dyke, eşi Arlene Silver ile birlikte röportaj verdi. Ünlü isim, Silver ile bir araya gelmesinin 'kader' olduğunu söyleyerek; eşine övgüler yağdırdı.





98 yaşındaki ABD'li oyuncu ve komedyen Dick Van Dyke, 12 yıl önce makyaj sanatçısı Arlene Silver (52) ile hayatını birleştirmişti.

1948-1984 yılları arasında Margie Willett ile evli olan ünlü isim, Entertainment Tonight'a verdiği röportajda 46 yaş küçük eşine övgüler yağdırdı.

"ÇOK GÜZELDİ"

2006 yılında SAG Ödülleri'nin kulisinde tanıştığı Silver ile birlikte kendi evinde röportaj veren Van Dyke, "Hayatımda hiç tanımadığım bir kadına yaklaşmamıştım. Arlene yanımdan geçti ve ben yerimden zıplayarak, 'Merhaba, ben Dick' dedim. Arlene'in benim yarı yaşımda olduğunu hiç bilmiyordum. Çok güzeldi" dedi.

"ARAMIZDA BÜYÜK BİR YAŞ FARKI VAR"


Van Dyke, ardından Silver'ı işe aldı ve ikili arkadaş oldular. Silver, "Dick ile kadar uzun süredir arkadaştık ki, tanıdığım insanlara ilişkimizin aşka dönüştüğünü söylediğimde bizim için mutlu oldular ama ben korkmuştum" dedi ve şöyle devam etti:

Gerçek şu ki aramızda büyük bir yaş farkı var. Ama sanırım bizi birlikte görenler bunu hiç düşünmüyor. Dick gibi biriyle daha önce hiç tanışmadım. Her zaman mutlu ve pozitif. Her zaman şarkı söyler ve ben asla toplum içinde şarkı söylemem. Ama Dick bana şarkı söyletti! Beni sahneye çıkardı ve ilk kez bin 500 kişinin önünde şarkı söylememi sağladı. Çok neşeli bir insan. Diğer herkesi de daha neşeli ve eğlenceli olmaları için etkiliyor.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap