SON DAKİKA



Haber > Magazin > 47 yaşındaki Songül Karlı’nın taytlı pozları olay oldu

47 yaşındaki Songül Karlı’nın taytlı pozları olay oldu

14 Ocak 2021 Perşembe - 11:47




Eski eşi tarafından dolandırılan Songül Karlı, kendisini spora verdi. Ünlü ismin taytlı kareleri sosyal medyada gündeme oturdu.





Ünlü şarkıcı-sunucu Songül Karlı, kendisini spora verdi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi tarafından hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü açıklayan Karlı, yaşadığı zor günleri geride bırakmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz yaza bikinili kareleriyle damga vuran Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Spora Başlayan Songül Karlı’nın Taytlı Pozları Olay Oldu

Spora başlayan 47 yaşındaki şarkıcı, spor yaptığı anlarda çekildiği kareleri paylaştı. Karlı’nın taytlı kareleri hayranlarını mest etti.

Spora Başlayan Songül Karlı’nın Taytlı Pozları Olay Oldu


GÖĞÜS İTİRAFI OLAY OLMUŞTU!

Geçtiğimiz yaz göğüsleriyle ilgili yaptığı itirafla bir süre gündemden düşmeyen Karlı, "Hayatımdaki tek çakma şey saçlarım. Orijinali siyah ama ben sarı seviyorum. Hiç estetik yaptırmadım ama göğüslerimi 3 kere küçülttürdüm. Hala elbiselerin fermuarları zor çekiliyor. 4. operasyon kapıda" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap