SON DAKİKA



Haber > Magazin > 9 ton eşyayla kır düğünü

9 ton eşyayla kır düğünü

31 Temmuz 2012 Salı - 12:27




Hande Ataizi, 8 Eylül'de Şile'de evleniyor. Provence stili kır düğünü için otelin bahçesi, 9 ton ağırlığındaki; özel mobilya ve aksesuvarlarla dekore





Sunduğu 'İzdivaç' programında, iki sezon boyunca onlarca çiftin yuva kurmasını sağlayan Hande Ataizi de vuslata ermeye hazırlanıyor. Fethi Pekin ile 24 saat evli kalarak kırılması zor bir rekora imza atan Ataizi, üç yıldır flört ettiği Amerikalı gazeteci sevgilisi Benjamin Harvey ile 8 Eylül'de nikah masasına oturacak.Düğünün ayrıntılarını Günaydın'dan Bülent Cankurt yazdı. DÜĞÜNDE TAM 9 TON MOBİLYA KULLANILACAK Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'nin Türk usulü değil Provence stili bir kır düğünü yapacak. Düğün mekanı olarak Şile'deki Lavanda Otel'in bahçesinde karar kılan çift, Fransız kır yaşamını yansıtan mobilya ve dekorasyon tarzını ifade eden Provence stilini yaratmak için 4 kamyon eşyayı otelin bahçesine yığacakmış. Yaklaşık 9 ton mobilya ve aksesuvarla Fransız kır yaşamı Şile'de canlandırılacakmış.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap