SON DAKİKA



Haber > Magazin > Acun Ilıcalı Survivor için harekete geçti! Görülme

Acun Ilıcalı Survivor için harekete geçti! Görülme

18 Şubat 2019 Pazartesi - 09:39




Geçtiğimiz gün Survivor Türkiye Yunanistan'ın yayından kaldırılacağı haberleri gündeme bomba gibi düşerken, Acun Ilıcalı hem bu konuya açıklık getirdi





Survivor'un dün yayınlanan bölümünde ve sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Türkiye-Yunanistan formatının yayından kaldırılacağı ve yerine yeni yarışmacılarla Ünlüler-Gönüllüler olarak devam edileceği iddialarına yanıt verdi.

Acun Ilıcalı öncelikle format değişikliği hakkında, “Survivor Türkiye – Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürülüyor. Haftada 4 gün Survivor ile prime time’da Şubat ayının 1.kanalıyız. İzleyicilerimize teşekkür ederiz.” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamış oldu.

Ardından sosyal medya hesabından bir oylama başlatan Acun Ilıcalı, bunun sebebini de dün akşam yayınlanan bölümde açıkladı. Yunan yarışmacılar için başlatılan oylamada konuşmaların altyazılı olarak mı yoksa türkçe seslendirmeli mi yayınlanması gerektiği soruldu.
 
Acun Ilıcalı Instagram hesabından paylaştığı ankette 'Yunan yarışmacıların röportajlarını 'dublajlı' olarak beğendiniz mi, beğenmediniz mi?' sorusunu takipçilerine sordu. Yapılan anketin sonucuna göre Survivor'da Yunan yarışmacıların konuşmaları altyazılı ya da dublajlı olarak yayınlanacak.

Konseyde açıklama yapan Ilıcalı, "Survivor'da altyazılardan şikayet eden seyircilerimiz çin bu hafta sonu Yunan yarışmacıların röportajlarını seslendirme yaparak verdik. Bu konuda yorumlarınızı merak ediyoruz. Seslendirme yapılan montajımızı beğenip beğenmediğini soruyoruz. Benim Instagram adresime girerek oylama yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan 10-4 skorla Türk takımı oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu da Türkiye kazandı.
 
ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunanistan takımından ilk eleme adayı takım kararıyla İoulieta oldu. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin belirlediği Spyros oldu. Üçüncü eleme adayını ise bayanlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ria belirledi. Üçüncü eleme adayı Vasilis oldu.

YENİ YARIŞMACI GELDİ

İki takıma da iki kadın yarışmacının katılacağı Survivor'da ilk kadın yarışmacını adresi Yunan takımı oldu. Yunan takımı adına açıklamayı sunucu Sakis yaptı. Yunan sunucu Sakis, Survivor'a katılacak yeni yarışmacının adının Katerina Dalaka olduğunu söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap