SON DAKİKA



Haber > Magazin > Adana'da "Yeni Dünya" için özel gösterim

Adana'da "Yeni Dünya" için özel gösterim

14 Mart 2015 Cumartesi - 11:03




Yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği “Yeni Dünya” filminin özel gösterimi, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sinema





Adana Optimum Outlet’te, gişe gelirinin bir kısmının Down Sendromlular Derneği’ne bağışlanacağı filmin özel gösterimi, 15 Mart Pazar günü saat 16.15’de başlayacak. Son dönemlerde başrol oynadığı televizyon dizilerinde de adından sıkça söz ettirten Erkan Petekkaya ile filmin senaristi ve yönetmeni Caner Erzincan da özel gösterim kapsamında Adanalı sinemaseverlerle buluşacak. Başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı ve Soner Erzincan'ın paylaştığı down sendromlu bir çocuk ile köylerinden ayrılıp İstanbul’a gelen ailesinin trajik hikâyesini anlatan “Yeni Dünya” filmi, şehir hayatının insan ilişkileri üzerindeki etkisini anlatıyor. Filmde başrol oyuncularına Volga Sorgu, Cenan Çamyurdu, Sinem Soner, Sennur Nogaylar, Bahar Türker, Yılmaz Erzincan, Yunus Erdem ve Ersin Erzincan eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise FG Digital firması ve Ahmet Can Gürakın üstleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap