SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nagihan Karadere: SMS olsaydı finale çıkardım!

Nagihan Karadere: SMS olsaydı finale çıkardım!

24 Haziran 2024 Pazartesi - 15:00




Survivor'ın yıldızları, Beylikdüzü Marmara Park AVM'de hayranlarıyla buluştu. 'Tek bacak' lakaplı Nagihan Karadere, 'Survivor Panorama' sunucusu Hakan Hatipoğlu ve 'MasterChef Türkiye' yarışmasıyla da tanınan Yasin Obuz'un söyleşisini binlerce kişi izledi.





Survivor'da yarışmacılar arasında çıkan tartışmaların aç kalmaktan kaynaklandığını söyleyen Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere ve Yasin Obuz, çekimler haricinde rahat bir ortam olduğu iddialarını yalanladı.

"22 KİLO VERDİM"

Yarışma sırasında hem cenneti hem de cehennemi birlikte yaşadıklarını belirten Yasin Obuz, “Bu yılki yarışma sırasında 22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" ifadelerini kullandı.

"SİZİN SEVGİNİZLE FİNALİST OLURDUM"

Nagihan Karadere'nin önerisiyle SMS oylaması Survivor All Star 2024'te uygulanmamıştı. Konuklar arasında bu konuda anket yapan sporcu, performansın ön plana çıkmasına rağmen, "SMS uygulaması olsaydı, sizin sevginizle ben finale bile çıkardım" dedi.

İHA


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap