SON DAKİKA



Haber > Magazin > Adım adım evliliğe gidiyorlar!

Adım adım evliliğe gidiyorlar!

14 Ocak 2021 Perşembe - 11:38




Magazin dünyasının en çok merak edilen çiftlerinden biri olan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy ilişkisi adım adım evliliğe doğru gidiyor.





Eski eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından özel görüntüleri ifşa edildikten sonra Merve Şarapçıoğlu ile mahkemelik olan ve olaylı süren davayı kazanan Berk Oktay, geçtiğimiz yazdan bu yana aşk yaşadığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisine dolu dizgin devam ediyor.

İzmir’de yaşayan ailesini ziyaret eden Berk Oktay, daha sonra da sevgilisinin ailesini ziyaret ederek tanışmış oldu. Önce kendi ailesiyle çekildiği kareyi Instagram hesabından paylaşan yakışıklı oyuncu, "Ana kucağı, Baba ocağı... Huzur" notunu düştü. 

Akşam saatlerinde de sevgilisi Atiksoy’un ailesine ziyarette bulunan Oktay, hem sohbet etti hem de tanışarak aileye girdi. Bu anları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen yakışıklı oyuncu, "Anne-baba duası almaya devam" paylaşımını yaptı.

Atiksoy da geçtiğimiz haftalarda Oktay'ın ailesiyle tanışmıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap