SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ahmet Çakar'ın öldüğünü duyurdu!

Ahmet Çakar'ın öldüğünü duyurdu!

30 Mayıs 2021 Pazar - 10:13




Son olarak Beyaz TV'de yaptığı programda Boşnak kökenli vatandaşlara ağır bir laf eden Rasim Ozan Kütahyalı, ünlü hakem Ahmet Çakar'ın öldüğünü açıkladı! Kütahyalı'nın "Pamuğu ben tıkayacağım" sözleri tepki çekti.





Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın kocası Rasim Ozan Kütahyalı, bir dönem ekranda birlikte program yaptığı futbol hakemi ve yorumcu Ahmet Çakar'ın öldüğünü duyurdu. Kütahyalı'nın açıklamasının yalan olduğu sonradan anlaşıldı ama Kütahyalı'nın Çakar için söyledikleri sosyal medyada tepki çekti.

Rasim Ozan Kütahyalı, paylaşımıyla gündeme oturdu. "Ahmet Çakar hastalanmıştır" notuyla bir video yayınlayan Kütahyalı, "Vasiyeti gereği ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ AHMET HOCAYI KAYBETTİK"

Rasim Ozan Kütahyalı, "Ahmet Çakar hastalanmıştır" ifadesiyle paylaştığı videoda, "Çok üzgünüz Ahmet hocayı kaybettik. Yarın Şakirin Cami'nde kılınacak namazdan sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedeceğiz. Lütfen sevenler gelsin, bütün hakem camiası gelsin. Vasiyeti gereği ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım." dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap