SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akın Akınözü'nün anne acısı!

Akın Akınözü'nün anne acısı!

22 Temmuz 2024 Pazartesi - 09:17




Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Özlem Akınözü, 20 Temmuz'da hayatını kaybetti. 'Hercai' dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Akın Akınözü, sosyal medya sayfasından duygusal bir mesaj yayınladı.





'Sensiz Olmuyor', 'Karagül' ve 'Deliha 2' gibi projelerde rol alan, oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü (60), uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.

Acı haber, Akınözü'nün kurucuları arasında bulunduğu yardım derneğinin sosyal medya hesabından duyuruldu.

Acı kaybımız. Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik. Mekanı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz.

"TEK KALAN SANA DUYDUĞUM ÖZLEM"

Akın Akınözü, annesinin vefatının ardından 3.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından ilk kez paylaşım yaptı:


Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak. Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz 'ÖZLEM...' Oğlun.

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

Akınözü, annesinin cenaze programı hakkında da bilgi vererek; "Biricik annem Özlem Akınözü'nü 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü Vadistanbul Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Yeni Ayazağa Mezarlığı'ndan (3. kapı) son yolculuğuna uğurlayacağız" dedi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap