A+ A-
Yorum
10

Aman Özgecan gibi olmasınlar

Yayın Tarihi: 03.03.2015 - 09:58 | Güncelleme Tarihi: 03.03.2015 - 10:57

Türkiye’yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayeti hafızalarda henüz taze iken Zeynep Kara’nın 4 gündür, Gözde Çaku’nun ise 13 gündür kayıp olması yakınlarını korkuttu. Genç kadının ve kızın endişeli yakınları, “Özgecan gibi olmalarından korkuyoruz" dedi.

DAHA HASSASIZ!

Mersin’in Tarsus ilçesinde 20 yaşındaki genç kız Özgecan Aslan’ın (20) kaybolduktan sonra hunharca öldürülmüş ve yakılmış halde bulunması kayıplara karşı hassasiyeti daha da artırdı. Gün geçmiyor ki bir kayıp haberi gelmesin. Dün iki kayıp haberi daha geldi. Vahşi Özgecan cinayeti sonrası gelen kayıp haberleri ailelerin daha da çok endişelenmesine neden oldu.

oz

Ordu’nun Perşembe ilçesinde Efirli Mahallesi’nde ikamet eden inşaat işçisi Erkan Kara, 5 yıldır evli olduğu 25 yaşındaki eşi Zeynep Kara’nın 3 çocuğunu bırakıp ortadan kaybolduğunu öne sürdü. 3 gün önce iş için evden ayrıldığını ifade eden Erkan Kara, eşinden ‘Çabuk eve git çocukları bırakıp gidiyorum’ mesajı aldığını ve eve geldiğinde çocukları terk edilmiş halde bulduğunu söyledi. Eşinin kimle ve nereye gittiğini bilmediğini belirten Kara, polise ve jandarmaya haber verdi. Kara, 3 gündür komşularının yardımıyla çocuklarına baktığını ifade etti.


Gözde’den haber yok 

Buca'nın Çamlıkule Mahallesi'nde oturan 40 yaşındaki Adem Çaku ile eşi 41 yaşındaki Güler Çaku'nun tek çocukları Gözde, geçen 18 Şubat'ta bakkaldan kahve almak için evden çıktı. Ancak genç kız bir daha evine dönmedi. Polise başvuran ve aramadıkları yer bırakmayan Çaku çifti günlerdir bir sonuç alamadı. Büyük üzüntü yaşayan baba Adem Çaku, "Kızımla arkadaş gibiydik. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Zaten tek çocuk olduğu için hep el üstünde tuttuk. Annesinden 1 TL alıp bakkala gitmek üzere evden ayrılmış. Sonra bir daha dönmedi. Kaybolduktan 2 gün sonra beni cep telefonumdan gizli numaradan arayıp, 'Baba ben Karşıyaka'dayım' dedi, sonra birden telefon kapandı. Sesi tedirgindi, kızımın hayatından endişe ediyorum” dedi.