SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Arka Sokaklar'a sürpriz veda!

'Arka Sokaklar'a sürpriz veda!

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:30




Oyuncu Tunç Oğuz, 14 yıldır oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D dizisi 'Arka Sokaklar'a veda etti. 'Arda Atik' rolündeki Tunç Oğuz'un babası Orhan Oğuz, 18 yıl yönetmenlik yaptığı fenomen yapımdan ayrıldığını açıklamıştı.





Kanal D'de 18 sezondur izleyicisiyle buluşan, 'Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi' unvanına sahip Arka Sokaklar, geçtiğimiz ay sürpriz bir ayrılık haberiyle gündeme gelmişti.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nu oyuncu kadrosunda buluşturan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz, sezon finali bölümünün çekimlerin bitmesiyle ekibe veda etmişti.

"HEPİMİZİN HOCASI"

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz’a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" mesajı yer almıştı.

"TÜM EKİP ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM"


Orhan Oğuz ise X hesabından yaptığı paylaşımda, "Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

BİR VEDA DAHA!

Orhan Oğuz'un vedasının ardından 14 yıldır dizide rol alan oğlu Tunç Oğuz da kadrodan ayrıldı. 'Keskin nişancı Arda Atik' karakterine hayat veren oyuncu, ekip için veda mesajı yayınladı.

"19. SEZON ŞANS VE MUTLULUK GETİRSİN"

Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma çok teşekkür ederim. Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip. 19. sezonunuz şans ve mutluluk getirsin.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap