SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aşk kötü bir duygu!

Aşk kötü bir duygu!

20 Temmuz 2024 Cumartesi - 10:10




Serra Pirinç, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. 27 yaşındaki oyuncu, aşka bakış açısını anlattı.





Yalan dizisi hakkında konuşan Serra Pirinç, "Güzel gidiyor. Yaz dönemi olmasına rağmen insanlar sevdi ve izliyor. Bu bizi mutlu ediyor, güzel bir motive. Emeğimizin karşılığını izleyicide görüyor olmak yorgunluğumuzu alıyor. İlk başta 'insanlar canlandırdığım karakter Hazal'ı sevmez mi?' şüphe etmiştim. Hazal'ı sevdikleri için mutluyum" dedi.

"ARKADAŞI BİLE YOK"

Hazal sevgisiz büyümüş. Ne sevmeyi, ne de sevilmeyi biliyor. Ne annesi, ne babasından görmüş. Arkadaşı bile yok. Melike'nin sevgisi ona gerçek sevgiyi öğretiyor.

"HAYATIMIN BU DÖNEMİNDE AŞK İSTEMİYORUM"

Özel hayatından bahseden genç oyuncu, "Aşk kötü bir duygu. Bütün hayatın aşk oluyor, her şeyi ona göre ayarlıyorsun. Hayatımın bu döneminde tercih etmiyorum. Bazen kendimi çok kaptırıyorum, bu dönemde onu istemiyorum" ifadelerini kullandı.


"BUZDOLABI ÜZERİNE BIRAKILAN NOT MUTLU EDER"

"Sizi nasıl biri etkiler?" sorusuna Serra Pirinç, "Dürüst biri olması gerekiyor. İlişki yaşamadığım kişinin yalan söylememesi gerekiyor. İlgiyi seviyorum ama hediyeden bahsetmiyorum. Buzdolabının üzerine not yazması beni mutlu eder" yanıtını verdi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap