A+ A-
Yorum
10

Aslı Enver: Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var

Yayın Tarihi: 14.09.2024 - 10:53
Geçtiğimiz sene kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu Aslı Enver, yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Annelik yolculuğundan bahseden ünlü isim, "Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var" şeklinde konuştu.
Kaynak:MİLLİYET

Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz 2023'te gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

"HOŞ GELDİN ELOŞ'UM"

Ünlü isim, doğum haberini verdiği paylaşımına; "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı.

"ANNELİK HERKES İÇİN FARKLI BİR HİKAYE"

40 yaşındaki oyuncu, son olarak bir bebek maması markasının yüzü oldu. Lansman toplantısında Pınar Sabancı'nın sorularını yanıtlayan Aslı Enver, şöyle konuştu:

Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var. Elay'ın büyüme sürecinde onun hiçbir anını kaçırmamak adına, mümkün olduğunca tüm vaktimi onunla geçirmeye çalışıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Annelik herkes için farklı bir hikaye. Bu yolculuk, bazen karmaşık duygular da barındırıyor; yetememe hissi, en doğruyu yapıp yapmadığınızdan endişe duyma ve çocuğunuzun mutluluğu...

Etiketler