SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslı Enver minik kızıyla yeni pozlarını paylaştı!

Aslı Enver minik kızıyla yeni pozlarını paylaştı!

13 Haziran 2024 Perşembe - 09:12




Geçtiğimiz sene kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından minik kızıyla yeni pozlarını yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.





Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz 2023'te gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

"HOŞ GELDİN ELOŞ'UM"

Ünlü isim, doğum haberini verdiği paylaşımına; "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı

YENİ POZLARINI PAYLAŞTI


Şimdilerde ekranlardan uzak olan ve vaktini minik kızıyla geçiren 40 yaşındaki Aslı Enver, Elay ile çekilen yeni pozlarını 6.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı.

Gönderisine, "İki gözümün çiçeği" notunu düşen güzel oyuncuya; kısa sürede 460 binden fazla beğeni geldi.

YORUM YAĞDI

Takipçileri, ünlü isme; "Dünyanın en güzel annesi olacağını biz zaten biliyorduk ya", "İkiniz de birbirinizden güzelsiniz", "Aslı sen iyisin ama, kızın da olay oldu" ve "Maşallah, şahanesiniz" şeklinde binlerce yorum yaptı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap