SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslı Tandoğan dikkat çeken itiraf

Aslı Tandoğan dikkat çeken itiraf

13 Nisan 2021 Salı - 12:21




Prens dizisinin “Leydi Anarkhia” karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan güzel oyuncu Aslı Tandoğan'dan dikkat çeken açıklamalar.





MGX Film tarafından yapılan, senaryosunu Giray Altınok’un yazdığı, Bülent İşbilen’in yönettiği Dünyanın ilk virtual production dizisi olmaya aday “PRENS” de ilk kez kendi öz kimliğine yakın bir karakterle karşımıza çıkacak.

Şimdiye kadar naif, masum, melek kalpli rollerde izlediğimiz Aslı Tandoğan ilk kez hırslı, güç sevdalısı, entrika cambazı bir karakterle karşımıza çıkacak.

Tandoğan oynadığı karakterle ilgi “Utandığım için hayatım boyunca kimseye laf sokmadım, bu dizide ilk kez bu duygumu tatmin ediyorum” dedi.

Sanal prodüksiyonla çekilen ilk dizi olduğu için sektörün merakla beklediği Prens, Aslı Tandoğan için de çok cezbedici olmuş.

Tandoğan proje için “İlk defa denenecek diye içinde olmak istedim. Tek bir stüdyoya geliyorsun ama her şey sürekli değişiyor. Bu benim için çok konforlu. Uzun saatler yok. Soğuk, sıcak, üşüdüm yok. Tıkır tıkır çekiyoruz, bitiriyoruz. Biz komedi çekiyoruz ama gerçekten uluslararası standartlarda bir iş. İzleyici çok şaşıracak.” dedi.




Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap