A+ A-
Yorum
10

Aydemir Akbaş hayatını kaybetti

Yayın Tarihi: 17.08.2024 - 09:05 | Güncelleme Tarihi: 17.08.2024 - 09:12
Bir süredir kanserle mücadele veren ve dün sabah saatlerinde kaldırıldığı hastanede entübe edilen usta oyuncu Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayatını kaybetti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Bir süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Aydemir Akbaş evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Akbaş entübe edilmişti. Usta oyuncudan acı haber geldi. Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayatını kaybetti.

İBRAHİM TATLISES'İN 45 YILLIK DOSTUYDU

Instagram hesabından yakın ardakaşı ile fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu an yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden Aydoş'uma dua bekliyorum, Saygılarımla" açıklamasını yapmıştı.

"UMARIM TEKRAR ATLATIRIM"

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden Aydemir Akbaş, Ocak 2023'te yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu.

Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam. Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler.

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı komedi serisi 'Kolpaçino'da 'Sabri' karakterine hayat veren Aydemir Akbaş, son olarak 'Kolpaçino 4 4'lük' filminde kamera karşısına geçmişti.

Etiketler