SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aziz Yıldırım'dan olay yaratan sözler!

Aziz Yıldırım'dan olay yaratan sözler!

22 Ekim 2016 Cumartesi - 11:31




Fenerbahçe'de Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Aziz Yıldırım "Yargıtay kararına kadar görevimi sürdüreceğim" dedi.





Fenerbahçe'de Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda Başkan Aziz Yıldırım konuşma yaptı.

İŞTE YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

"İngiltere'de bağıranlar, Almanya'dan gelen ve daha önce bilet vermediğim insanlar. İstersem biletlerini keserim. Yargıtay kararından sonra bırakacağımı söylemiştim. Her başarısız sonuç sonrası medyada 'istifa etsinler' haberi çıkıyor. Sokaktaki 3 tane şerefsiz ve ahlaksız beni kulüpten gönderemez. Beni Yargıtay kararı sonrası buradaki üyeler gönderebilir. Ben hala tedirginim. Yargıtay kararının net olarak çıkması lazım.

"TV'DE VİSKİ İÇİYORLAR"

Bu dava Fenerbahçe için çok önemlidir. 2-3 tane TV programı var. İçiyorlar viskiyi çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar. Seçimle geldik, seçimle gideriz. Aday olursak seçersiniz, aday olmazsak seçmezsiniz. Aziz Yıldırım aday olmasın diyemezsiniz. Ali Şen'e söylüyorum. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Bana aday olmasın diyorlar. Cumhurbaşkanı'na da aday olma diyebilir misiniz?


Ali Şen'e de söylüyorum, bundan sonra konuşmak istiyorsa buraya gelsin, burada konuşsun.

"BANA SALLAYAN HERKESLE HESAPLAŞACAĞIM"

Bundan sonra bana sallayan herkesle hesaplaşacağım. Hukuksal olarak, başka türlü. Bizim de ailemiz var. Baskete karışmıyormuşum. Obra'yı ben getirmedim mi? Transfer yapılırken bana sorulmuyor mu? Obra'ya sallayacak durumda medya. Beni karalayan herkesle hesaplaşacağım. Hukuk önünde ya da başka türlü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap