SON DAKİKA



Haber > Magazin > Derin Talu'dan iddialı pozlar!

Derin Talu'dan iddialı pozlar!

01 Temmuz 2024 Pazartesi - 15:19




Defne Samyeli’nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu, sosyal medya hesabından tekne pozlarını yayınladı. Ünlü güzelin iddialı paylaşımlarına sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.





Son yıllarda şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

ISIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Emircan Şahin'le ilişkisini geçtiğimiz sene nisan ayında kendisini darp ettiği iddiasıyla bitiren 21 yaşındaki Derin Talu hakkında eski aşkı; Talu’ya ayrılmak istediğini söylediğini bunun üzerine Samyeli'nin kızının öfkeye kapılıp sırtını ısırdığını ve kendisinin darp edildiğini iddia etmişti.




"AYRILMA KARARIMI SÖYLEYİNCE SALDIRDI"

'Basit yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarını işlediği belirtilerek 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin ise ifadesinin detaylarında olay günü ikametinde arkadaşının da bulunduğunu, telefonuna gelen bir mesajdan dolayı tartıştıklarını ve Derin'den ayrılmaya karar verdiğini söylemesi üzerine kız arkadaşının kendisine saldırdığını aktardı.




POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Sık sık deniz kenarından bikinili ve mayolu pozlar veren Derin Talu, son pozunu teknede verdi. Ünlü güzelin cesur tarzı sosyal medyada yankı uyandırdı.

BEĞENİ YAĞDI




Instagram hesabında 236 bin takipçisi olan Talu'nun son pozlarına sevenlerinden 6880'nin üzerinde beğeni ve 100'den fazla övgü dolu yorum geldi.

milliyet
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap