SON DAKİKA



Haber > Magazin > Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor

Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor

17 Temmuz 2024 Çarşamba - 16:02




Ece Seçkin, Pilot Çağrı Terlemez'le evliliği ve 16 yıl birlikte yaşadığı köpeği Coco'yu kaybetmesi hakkında konuştu. Şarkıcı, babasının sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarına tepki gösterdiğini de itiraf etti.





Pop dünyasının dikkat çeken isimlerinden Ece Seçkin, Kaan Ölker’in programına katıldı. 32 yaşındaki şarkıcı, köpeğini kaybettiği dönem acısını kimseyle paylaşamadığını gözyaşları içinde anlattı.

"HAYATIMIN BİR PARÇASINI KAYBETTİM"

Köpeğim Coco öldükten sonra onun yerini tutabilecek ve o acıyı dindirebilecek tek şeyin bir çocuk sahibi olmak olduğunu düşündüm. Hayatımın bir parçasını kaybettim. 16 yıl birlikte yaşadığım bir canı kaybetmenin acısını tarif edemiyorum.

"BABAM 'BUNU GİYMEMELİYDİN' DİYOR"

Genç yaşta şöhrete kavuşmasıyla beraber ailesinin kendisini korumak için ellerinden geleni yaptığını belirten Seçkin, "Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp, tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin" diyor" açıklamasını yaptı.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap