SON DAKİKA



Haber > Magazin > Begüm Kütük'ün kemiği kırıldı

Begüm Kütük'ün kemiği kırıldı

15 Ocak 2021 Cuma - 11:09




Begüm Kütük’ün başına talihsiz bir kaza geldi! Evinde ayağı kayıp düşen Kütük'ün sakrum kemiği kırıldı. Operasyon geçirmeyen oyuncu, bir ay yatak istirahatiyle eski sağlığına kavuşacağını belirtti.





Oyuncu Begüm Kütük, evinde geçirdiği kaza sonrası sakrum kemiğinin kırıldığını söyledi. Röntgen çektirmek için önceki gün bir hastaneye giden Kütük'ün, yürümekte zorluk çektiği görüldü. Güzel oyuncu, “Evde düştüm, ayağım kaydı” dedi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; bir ay yatak istirahatıyla kemiğin kaynayacağını belirten oyuncu, “Prof. Dr. Ali Ender Ofluoğlu, operasyona gerek olmadığını söyledi. Biraz ızdıraplı süreç olacak umarım her şey yolunda gider, eski sağlığıma kavuşurum” diye konuştu.



Birkaç gün önce Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Begüm Kütük, “Arkadaşlar malum hepimiz evdeyiz, artık akıl sağlığımız iyice gitmeye başladı. İlk pandemi böyle geçmemişti, ancak bu sefer çok zor geçiyor” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap