A+ A-
Yorum
10

Belçim Bilgin'den dudak dudağa fotoğraf

Yayın Tarihi: 30.06.2021 - 14:19 | Güncelleme Tarihi: 30.06.2021 - 14:18
Oyuncu Belçim Bilgin, Ağustos 2006’da usta sanatçı Yılmaz Erdoğan ile nikah masasına oturmuş, Rodin adında bir oğulları olmuştu. 12 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandırmış, ardından gönlünü İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio'ya kaptırmıştı. Yaklaşık bir yıldır Alfredo ile aşk yaşayan Belçim Bilgin, sevgilisi ile dudak dudağa fotoğraf paylaştı.

Yılmaz Erdoğan ile kendisi gibi oyuncu olan Belçim Bilgin, 12 yıllık evliliklerini 2018 yılında dostça bitirmişti. Bilgin, boşanmasının ardından yapımcı Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile New York'ta buluşan 38 yaşındaki Belçim Bilgin, aşka geldi. Ünlü oyuncu, Alfredo Di Blasio ile dudak dudağa çekilen fotoğrafını paylaştı.

"Aşk daima kazanır" notuyla Instagram hesabından bu kareyi paylaştı. Bilgin'in gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Öte yandan Erdoğan, geçtiğimiz senelerde çıkan "Bin Aşık Yılı Uzakta" adlı şiir kitabında eski eşi Belçim Bilgin'e yazdığı şiire de yer vermişti. Yılmaz Erdoğan, o mısraları, "Dördüncü evlilik yıldönümünde karıma gönderdiğim çiçeğin kartına yazdığım şiirdir" notuyla okurlarıyla paylaşmıştı.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler