SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bende bir manyaklık var galiba!

Bende bir manyaklık var galiba!

02 Ağustos 2024 Cuma - 09:09




Fantezi müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, sosyal medyadaki ilişkilerin kendisine göre olmadığını söyledi. "DM’ye (direkt mesaj) bakmayı bile bilmiyorum” diyen ünlü sanatçı, 'aşk' ve 'evlilik' sorularına dikkat çeken cevaplar verdi.





Son birkaç yıldır yerleştiği Bodrum'da yaşantısına devam eden Hakan Altun, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.

Sahne öncesi soruları yanıtlayan 51 yaşındaki şarkıcı, hayatında aşk olmazsa karalar bağlayamayacağını söyledi. Ailesi ile mutlu bir yaşantısı olduğunu dile getiren sanatçı, aşkın neden bulamadığı sorusuna, "Bende bir manyaklık var galiba, ne bileyim?" şeklinde espriyle karşılık verdi.

"SANAL BAKİRİM"

Sosyal medya hesaplarını basın danışmanının yönettiğini açıklayan Hakan Altun, "Ben o kadar sanal değilim. O mecrada çok yokum. DM bakmayı bilmiyorum, Instagram’a fotoğraf koymayı da bilmiyorum. Sanal bakirim, yani ciddi söylüyorum. Hiç alakam yok! İlgilenenlere saygım var. Öyle aşklara da sıcak bakmam, bana dijital gibi geliyor. Basın danışmanım hallediyor o işleri" ifadelerini kulandı.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap