SON DAKİKA



Haber > Magazin > Böyle nişan hediyesi görülmedi

Böyle nişan hediyesi görülmedi

18 Haziran 2016 Cumartesi - 12:59




Çanakkale'de 3 yıldır böbrek yetmezliği çeken görme engelli Çağlar Anılır'a babası nişan hediyesi olarak böbreğini bağışladı.





Çanakkale’de, 3 yıldır böbrek yetmezliği çeken doğuştan görme engelli Çağlar Anılır’a babası böbreğini bağışladı. Eylül ayında nişanlanacak olan Anılır, eski sağlığına kavuştu. Doğuştan görme engelli olan Çağlar Anılır (31), 3 yıldır böbrek yetmezliği çekiyordu.

Eylül ayında kız arkadaşıyla nişanlanacak olan Anılır’a en güzel hediye babası Nuri Anılır’dan (55) geldi. Oğluna böbreğini veren baba Anılır, "Oğlum nişanlanacaktı. Bende dedim ki bu da benim nişan hediyem olsun" dedi.

16 Haziran Perşembe günü 3 saat süren organ nakli operasyonunun ardından Çağlar Anılır eski sağlığına kavuştu.

"BÖBREK YETMEZLİĞİNİ GİDERELİM SONRA NİŞANLANSIN DEDİK"

 Başarılı geçen operasyonun ardından kısa bir açıklama yapan Çağlar'ın doktoru "Çağlar kardeşimizde nişan hazırlıkları yapıyor. Öncesinde böbreğini değiştirelim. Böbrek yetmezliğini giderelim. Ondan sonra nişanlansın dedik. Gayette başarılı bir ameliyat geçirdik. Böbreği de tuttu ve çalışıyor. Bizde buna vesile olduğumuz için çok sevinçliyiz" dedi.


"HAYAT KALİTESİNİ ETKİLİYOR"

Yapılan böbrek nakli ile eski sağlığına kavuşan Çağlar Anılır, böbrek yetmezliğinin hayat kalitesini etkilediğini belirterek, "Yaklaşık 3 yıldır böbrek yetmezliğinden muzdaribim. Eğer bunun dana öncesi varsa bilemiyorum. Bu tesadüfen ortaya çıktı. Hayat kalitesini etkiliyor. Bizde organ naklinin en doğru tedavi yöntemi olduğunu öğrendik. Bunun yapılmasına karar verdik. Hocalarımızın üstün çabalarıyla bu ameliyat gerçekleştirildi. Şimdi her şey gayet iyi. Bundan sonra artık daha da iyi olacağımızı inanıyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap