SON DAKİKA



Haber > Magazin > ‘Bu kez kendimi dinlemeyeceğim…’

‘Bu kez kendimi dinlemeyeceğim…’

12 Ocak 2021 Salı - 12:23




Geçirdiği operasyon nedeniyle hızla kilo veren ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, hayatına dair açıklamalarda bulundu. Arkadaşı Mustafa Tohma’dan gelen evlilik teklifine ‘evet’ diyen Serengil, bu kez aşk değil huzur istediğini söyledi.





Seren Serengil, Hürriyet’ten Tülay Demir’e konuştu. Sağlığına ve özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Serengil, dikkat çekici ifadeler kullandı.

“ÇOCUK YAPMAK İSTEDİM…”

İlk kez 6 yıl önce mide ameliyatı geçirdiğini ve o dönem gayet rahat ve sağlıklı şekilde kilo verdiğini söyleyen Seren Serengil, ikinci kez operasyon geçirme fikrinin nereden çıktığını anlattı.

“Çocuk yapmak istedim. Bunun için bir seneye yakın süre hormon aldım” diyen Serengil, sözlerine şöyle devam etti: “Hormon tedavisi yüzünden de verdiğim kiloların 15 kilo kadarı geri geldi. Ama maalesef ani stres sonucu düşük yaptım. O süreçte evden dışarı çıkmadım. Sabahtan akşama kadar çikolata yiyor, kola içiyordum. İkinci operasyon fikri de düşükten sonra gelişti. Bir an önce kilo vermek, işime konsantre olmak için bu kararı aldım. Alkol ve sigara zaten kullanmıyorum. Ama benim de bir kötü huyum var, su içememek... 8 yaşındayken musluktan gelen paslı suyu gördüm, o gün bugündür su içmiyorum, iğreniyorum. Tabii su içmemek de kolay kilo alma sebebi...”

“EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI…”

Sıfır beden olmak gibi bir takıntısının olmadığını söyleyen Seren Serengil, “Televizyon yıldızıyım ve bedenimi, fiziğimi iyi, formda tutmak zorundayım. Biliyorsunuz, televizyon olduğunuz kilonun üstüne en az 5 kilo koyuyor bir de... Dolayısıyla benim 52 kilo olmam gerekiyordu. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı, 46 kiloya kadar düştüm” şeklinde konuştu ve ekledi: “Şu an 34 beden bile büyük geliyor. En son çocuk reyonundan pantolon aldım.”


“BEN SEVGİLİ OLMAK İSTEMİYORUM, EVLENELİM...”

Seren Serengil, arkadaşı Mustafa Tohma’dan gelen evlilik teklifi hakkında da konuştu. “Şöyle söyleyeyim, “bir daha evlenmem” diye düşündüğüm bir dönemden Tohma ile beraber geçtik. Çok yakın arkadaş olduk” diyen Serengil, “Aile terbiyesi almış, nezaketli, çok düzgün bir çocuk. Başımda erkek yok ve bu o kadar zor bir şey ki... Evimden tekneme, ameliyat sonrası refakatçiliğimden ilaçlarıma, psikolojime o kadar çok şeyimle uğraştı ki... Tabii sevgi ve saygımı kazandı. Ama hep arkadaş olarak baktım” ifadelerini kullandı.

Tohma’nın kısa süre önce kendisine açıldığını belirten Seren Serengil, “Bense kendimi bir ilişkiye hazır hissetmediğimden, böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim. Bir daha da konuyu açmadı. Sabretti, eli elime bile değmedi. Etrafım çok baskı yaptı çünkü onun kişiliğine, saygısına, efendiliğine şahit oldular. O da bana ‘Ben zaten seninle sevgili olmak istemiyorum. Ne zaman hazırsan evlenmek isterim’ dedi” şeklinde konuştu.

“Sadece ben aşka küstüm” diyen Serengil, sözlerini şöyle noktaladı: “Aşk artık ilk önceliğim değil. Huzur... Anlayış... Bunlar olmazsa aşk olsa da bitiyor. Oysa huzur ve anlayış olduğunda aşk sonradan da gelebilir. Bu sefer ezber bozdum, kendimi dinlemeyeceğim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap