SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Bu tulumun içinde gayet seksiyim'

'Bu tulumun içinde gayet seksiyim'

20 Temmuz 2024 Cumartesi - 10:12




İddialı sahne kıyafetleri nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde yer aşan Hadise, Harbiye Açıkhava konserinde ateş kırmızısı bir tulum tercih etti. "Hadise bu havada bu kostümün içinde nasıl dayanıyor?" sorusunu kendi sorup cevaplayan şarkıcı, 'dekolte' açıklamasıyla dikkat çekti.





Hadise Açıkgöz, önceki akşam koronavirüs pandeminin ardından ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde müzikseverlerin karşısına çıktı.

"SİZİN AŞKINIZLA OLAN BİR ŞEY"

Ünlü popçu, "Harbiye için başka bir heyecanlanıyorum. Sahneye çıkınca anladım! Biliyor musunuz; bu gece de buradayız, yarın gece de buradayız. Seyircilerime binlerce kez teşekkür ediyorum. Biz bu sahneyi çok seviyoruz ve sizler istedikçe bu sahnelerde olacağız. Zaten bu sizin aşkınızla olan bir şey, sadece benimle olmaz. Seyircim ekibimin bir parçası, beraber büyüyoruz. Siz sevdikçe biz bu sahneyi sevmeye devam edeceğiz" sözleriyle konuklarına selamladı.


"BU KOSTÜMÜN İÇİNDE YANIYORUM"

Kırmızı bir tulum giyen Hadise, "Hepinizin kafasından geçen soruyu söylüyorum; 'Hadise bu havada bu kostümün içinde nasıl dayanıyor?' Yanıyorum, yanıyorum! Olsun, bu konserlere değer" açıklamasını yaptı ve konuklarına "Güzel mi peki?" diye sordu.


"KONU AÇIK OLMAKLA İLGİLİ DEĞİL"

Diyorlar ya, yok dekolte giymesinler. Bunun açıklıkla hiçbir alakası yok. Bence ben şu an bu tulumun içinde gayet seksiyim. Demek ki konu açık olmakla ilgili değil, kafada bitiyor. Benim seyircim o kadar güzel ki, mini etekli kadınlar, kapalı kadınlar... Hepimiz insanız. Hepimiz birbirimize saygı duyduğumuz sürece aslında ne kadar mutlu ve huzurlu oluyoruz, ben bunu seyircimde görüyorum.

'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Mesajımı Almıştır O', 'Küçük Bir Yol',' Hay Hay' gibi hitlerini söyleyen Hadise, aralıksız iki saat sahnede kaldı. Sanatçı; şarkıları, sahne tasarımı, 16 dansçısı ile olan performansı ve Züleyha Kuru imzalı özel tasarım kıyafetleriyle seyircisinden tam not aldı.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap