SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bülent Ersoy tek tek cevapladı

Bülent Ersoy tek tek cevapladı

13 Ekim 2021 Çarşamba - 16:56




Mustafa Keser, Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. Bülent Ersoy, "Seni Diva değil 'Divan' yaparlar" diyen Mustafa Keser'e canlı yayında cevap verdi! Bakın Diva ne dedi? İşte detaylar...





Orkestrası ile gündemden düşmeyen Bülent Ersoy babasını kaybetmenin acısıyla sarsılmıştı bir de onun üstüne Mustafa Keser ile olan diyoluğu eklenince Dİva sonunda patladı!

Bülent Ersoy'un Mustafa Keser ile sunduğu Benzemez Kimse Bize adlı program biter bitmez Keser, Diva hakkında çok çarpıcı iddialar ortaya atmıştı, "Seni Diva değil 'divan' yaparlar" sözlerinin ardından Bülent Ersoy'dan yanıt geldi. Ersoy, Beyaz Tv'de  yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sessizliği  bozdu.

BÜLENT ERSOY'UN İDDİALARA CEVAPLARI;

  • “Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm.”

  • “Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?”

  • “Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiç bir dirhem sevgi kalmaz."


  • “Diva denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Ben dosya ile sayın Bilal beye hepsini verdim."

  • "Herkes bu konuyu işledi, benim de cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap