SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bülent Ersoy'a şok dava!

Bülent Ersoy'a şok dava!

19 Mayıs 2016 Perşembe - 12:09




Lerzan Mutlu günlerdir hakkında çıkan 'Oya Aydoğan'a kötü davrandı' iddialarına cevap verdi!





Mutlu, sanatçı Bülent Ersoy'a ateş püskürürken şarkıcının bu konuşmalarından Deniz Akkaya da nasibini aldı.

DENİZ AKKAYA VE BÜLENT ERSOY'A DAVA AÇTI

Son dönemlerde birlikte sundukları Söylemezsem Olmaz programı esnasında Oya Aydoğan'a kötü davrandığı iddiaları üzerine herkes tarafından tepki gören Lerzan Mutlu, açtı ağızını yumdu gözünü! Mutlu Bülent Ersoy'un kendisi hakkında söylediklerine, "Benim sana verecek öyle büyük cevaplarım var ki; ama saygımdan susuyorum. Sen orada üç-beş kendini bilmezin lafıyla nasıl bana yargısız infaz yapabilirsin? Ufacık, bit kadar bir kadınım, yazıklar olsun. Seni savcılığa verdim, 100 bin TL’lik tazminat davası açtım" ifadeleriyle karşılık verirken Akkaya'ya ise, "Ben koridorda Oya Aydoğan ile kavga etmişim. Hangi koridorda?.. Sen zaten bana takıksın. Başarımdan dolayı bana vurmayın, çarpılırsınız. Deniz Akkaya sen de savcılıktasın" dedi.

HAKAN SOLAKER ÇOK SERT ELEŞTİRDİ!

Öte yandan gazeteci Hakan Solaker ise Lerzan Mutlu'nun söylemlerine sert bir yanıt vererek, Bülent Ersoy ve Deniz Akkaya'nın yanında safını tuttu. Solaker, "Madem ablandı, kardeşindi... Anma törenine neden gelmedin Lerzan Mutlu? Camiye neden gelmedin? Ulus'taki mezarlığa neden gelmedin? Bütün gün Allah'tan kitaptan bahsediyorsun. Helallik almadan müslümanlık oluyor mu?" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap