SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Alço isyan etti: Çıkın evden diyor

Burcu Alço isyan etti: Çıkın evden diyor

16 Temmuz 2024 Salı - 14:13




Türk sinemasının önemli isimlerinden Nuri Alço (73), 6 Nisan'da memleketi Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi sonrası sağlığına kavuşan isim, şimdi de kira tartışmasıyla gündeme geldi. Usta oyuncunun eşi Burcu Alço, çıkan haberlere isyan etti.





Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve son olarak kornea nakli olan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'nun, ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri gündeme geldi.

Ünlü ismin oturduğu eve 3 bin 500 TL kira ödediği ev sahibinin tahliyesini istediği ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili Burcu Alço'dan açıklama geldi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço'dan çıkan haberlerle ilgili açıklama geldi. "Yani susacaktım ama haberler saçma sapan bir yere evrilip gidiyor" diyen Alço, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddialara isyan etti.

"EVDEN NİYE ÇIKALIM?"


Bizim haberimiz olmadan ev sahibimiz evi satıyor. Yeni alan ev sahibi evi bile görmeden alıyor. Sonra 'Çıkın evden' diyor. Kendisi yerleşecekmiş. Tamam ama bizim daha hukuki olarak 2 sene daha oturma hakkımız var, evden niye çıkalım? 'Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim' dedik, kontrat kısmını kabul etmedi. Sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri var. Biz kendimize göre kira arttırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kaldığı için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap