SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çanakkale’den Artvin’e destek

Çanakkale’den Artvin’e destek

22 Şubat 2016 Pazartesi - 16:32




Çanakkale İDA Dayanışma Derneği, Artvin'in Kafkasör Yaylası'nda bulunan Cerattepe Bölgesi'nde bakır madeni çıkarılma faaliyetlerinde yaşanan olaylara





Çanakkale İDA Dayanışma Derneği üyesi bir grup, Artvin'in Kafkasör Yaylası'nda bulunan Cerattepe Bölgesi'nde bakır madeni çıkarılma faaliyetlerinde yaşanan olaylara tepki göstermek için bugün öğle saatlerinde İskele Meydanı'nda toplandı. 'Barış'ın Kanatları' adlı kelebek figürünün önünde toplanan kalabalık el ele tutuşarak daire oluşturdu. İDA Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Pirinçciler, Çanakkale'den Artvin'e destek verdiklerini belirterek, grup adına kısa bir basın açıklamasında bulundu.Yapılan açıklamaların ardından serbest kürsü kuruldu. Bazı çevreci vatandaşlar kürsüye gelerek yaşanan olaylara tepki gösterdi. 6 yaşındaki Duru Tuna Özkan adlı küçük kız çocuğu ise okuduğu kısa bir şiirle çevrecilerin ilgisini çekti. Düzenlenen serbest kürsünün ardından çevreciler, Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu'nun şarkıları ile horon tepip oyunlar oynadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap