SON DAKİKA



Haber > Magazin > Canlı yayında bombaladı

Canlı yayında bombaladı

23 Şubat 2021 Salı - 11:23




Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra sunuculuğunu yaptığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına çıkamayan Demet Akalın, hastalığı atlattıktan sonra yeniden programına döndü. Ünlü şarkıcı hastalık sürecinde yaşadıklarını anlatırken, sitem dolu ifadeler kullandı.





Tatil için gittiği Uludağ’da hayat arkadaşı Okan Kurt ile birlikte koronavirüse yakalanan Demet Akalın, hastalığı atlattıktan sonra sunuculuğunu yaptığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına yeniden döndü.

Hastalık süreciyle ilgili konuşan ünlü şarkıcı, bazı yakın dostlarına teşekkür ederken bazılarını ise sildiğini söyledi.

“OKAN ÇOK AĞIR GEÇİRDİ..”
Canlı yayında konuşan Akalın, "Karantinada beslenmeme dikkat ettim ve virüsler gitsin diye çok su içince kilo verdim. Okan, Uludağ'da çok küçük bir oyun odasında maskesiz şekilde oyun oynuyordu. 'Burada kapmazsam başka bir yerden kapmam' dedi. Ben zaten kayarken bile maskemi taktım. Tamamen kadersizlik diye düşünüyorum. Okan sporcu olmasına rağmen biraz bu süreci ağır geçirdi" ifadelerini kullandı.

"BU HASTALIK HERKESİ BULACAK.."
Hastalık sürecinde yaşadığı kırgınlıklardan bahseden Demet Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Ben şuna çok kırgınım; bu hastalık birine denk gelecek ben aşı olmadığım için kendime çok kızgınım. Okan'ın oyun oynadığı yerdekiler bizi '1 hafta sonra hastanede yatıyoruz' diye aradı. Bu çok büyük bir vebal. Bana istediğinizi yazabilirsiniz ama bu virüs illa ki sizi buluyor."

"EN YAKINIMDAKİ İSİMLERİ SİLDİM.."
"Biz zaten Okan'la ayrı odalarda kalıyorduk o zaman da kızımız istediği için beraber yatmıştık. En yakınımdakileri bile sildim. Destek olanlar çok oldu ama bana 'İşi bırakıyorsun dimi' diye mesajlar atıldı. Bu süreçte İrem Derici ve Tarkan gibi birçok ünlü arkadaşım aradı. İrem sayesinde her gün kelle paça içtim. Şimdilerde tat alıyorum ama koku almıyorum. Bu duruma kendimi hazırlamıştım zaten Okan'dan sonra."

ORHAN GENCEBAY VE EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ
"Orhan Gencebay ve eşi Sevim abla bana bitkisel ilaçlar yolladı. Ben de en başında C vitamini serumları taktırdım. Sırtımda bir ağrı vardı sanki kerpetenle bütün hücrelerimi çekiyorlardı. Öyle bir acı hissettim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap