SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çatır çatır 33 kilo veren Zerrin Özer’in diyeti

Çatır çatır 33 kilo veren Zerrin Özer’in diyeti

16 Aralık 2023 Cumartesi - 11:31




Ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in başarılı zayıflama süreci, kilo vermek isteyen birçok kişinin ilgisini çekti.





Zerrin Özer, 109 kilodan 76 kiloya inerek tam 33 kilo verdi. Bu başarılı sonuç, zayıflamak isteyen birçok kişinin ilgisini çekti. Zerrin Özer, sadece 6 ayda bu sonucu elde etti ve kilo verme sırrını da paylaştı.

ZERRİN ÖZER’İN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Zerrin Özer, kilo verme sürecinde diyetini harfiyen uyguladı ve düzenli beslenme alışkanlığını benimsedi. Ayrıca her gün bir eğitmen eşliğinde spor yaparak aktif bir yaşam sürdürdü. Kilo ölçüm analizlerine göre yönlendirilen ünlü şarkıcı, spor aletleri ve koşu bandını düzenli olarak kullandı. Zerrin Özer, diyetinin yanı sıra her gün 1 saat koşu bandında egzersiz yaptı ve haftada 3 gün spor yaptı.

ZAYIFLAMA SÜRECİNDEKİ BESLENME

Zayıflama sürecinde Zerrin Özer, sıkı bir diyet programına bağlı kalmadı. Daha çok sebze, az yağlı protein, bol yeşillik ve bakliyat tüketmeyi tercih etti. Bazı sabahlar müsli, yağsız süt veya yoğurtla kahvaltısını yaptı.

Zerrin Özer, diyet programında çeşitlilik sağlamak için bazen tam buğday veya çavdar ekmeği de tüketti. Ünlü şarkıcının zayıflama sürecinde tükettiği besinler arasında;

  • Kuru kayısı

  • Bakliyat, bol yeşillik, sebze ve az yağlı protein

  • Kahvaltıda yoğurt veya yağsız süt

  • Günlük 4 bardak yeşil çay


  • Tam buğday veya çavdar ekmeği

  • Zencefil, zerdeçal, tarçın ve keten tohumu bulunuyor.


Zerrin Özer’in başarılı zayıflama hikayesi, sağlıklı ve düzenli bir yaşam tarzının ne kadar önemli olduğunu bizlere hatırlatıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap