SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cem Cücenoğlu'na ne oldu böyle!

Cem Cücenoğlu'na ne oldu böyle!

27 Mart 2021 Cumartesi - 11:20




Yayınlandığı döneme damga vuran dizilerden biri olan 'Poyraz Karayel' dizisinin 'Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu, büyük bir değişim geçirdi. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden Cücenoğlu, 60 kilo vererek bambaşka biri oldu. Cücenoğlu'nu tanımak, artık neredeyse imkansız...





Sevilen birçok yapımda rol alan oyuncu Cem Cücenoğlu, 'Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı 'Taş Kafa' karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

O günlerde kilo sorunu yaşayan Cücenoğlu, aldığı kararla zayıflamaya başlamıştı. Son olarak tam 60 kilo veren Cücenoğlu, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Aldığı kiloları sıkı bir diyetle veren Cücenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekti.

150 kilodan 90'a düşen 44 yaşındaki Cücenoğlu, Celil Nalçakan ile birlikte olduğu fotoğrafı, "60 kilo fazlam var" notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncunun değişimi sosyal medyada gündem oldu. Cücenoğlu'nun yeni halini gören hayranları; "Bazı insanlar kiloları ile güzeller bu adam benim için öyleydi", "Şu kadar azmim olsa yeterdi be", "Eski hali daha karizmatikmiş", "Ben 6 yıldır 6 kilo vereceğim. Adama bak 60 kilo vermiş. Tebrikler", "Aynı kişi olduğuna kimse beni inandıramaz", "Ben daha 300 gram veremiyorum helal olsun" gibi yorumlar yaptı.

Sakallı haliyle dikkat çeken Cem Cücenoğlu, oyunculuğa Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı 'Deli Yürek' ile adım atmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap