SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çok özledim canım Selçuk'um!

Çok özledim canım Selçuk'um!

18 Temmuz 2024 Perşembe - 14:47




Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021'de koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Anne Suzan Tektaş, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla oğluna olan özlemini dile getirdi.





2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğlu Burak'ı, 2021'de de kızı Eliz'i kucağına alan Alişan; aynı zamanda menajeri de olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

Kardeşinin vefatından sonra yengesine ve yeğenlerine sahip çıkıp, onları kendi ailesinden ayırmayan şarkıcı, 2 Mart'ta annesi Suzan Tektaş'ın doğum gününü kutlamıştı.

"BİZİM İÇİN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI BİTELİ 2.5 YIL OLDU"

Instagram sayfasından annesi ve hayatını kaybeden kardeşi ile çekilen siyah-beyaz bir karesini yayınlayan Alişan, gönderisine şu mesajı yazmıştı:

Varlığımın Allah’tan sonraki iki nedeni canlarım annem ve babam... Bizim için doğum günü kutlaması biteli 2,5 yıl oldu. Sadece bugün beni doğuran, bugüne getiren anneme teşekkür etmek istedim. Seni çok seviyorum Anne’m. Seni çok seviyoruz.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap