SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çöpe giden diziler!

Çöpe giden diziler!

10 Şubat 2014 Pazartesi - 09:03




Büyük umutlarla ekrana sürülen birçok dizi reyting kurbanı oldu. Dizilerin aldığı düşük reytingler yayından kaldırılmalarına sebep olurken devasa bütç





İşte reyting sıralamasında başarısız olup yayından kaldırılan dizilere bir örnek: Show TV ekranlarında yayınlanan Altındağlı. Şafak Sezer ve Hande Ataizi'nin başrollerinde oynadığı The Sopranos dizisinin yerli uyarlaması olan Altındağlı'nın ömrü kısa oldu. Altındağlı dizisi final yapmadan yayından kalkan diziler kervanına katıldı. Sınıfta kalan bir diğer proje Kanal D'nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü Vicdan. Başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin oynadığı Vicdan, 6. ve final bölümüyle ekrana veda etmişti. Başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Dolunay Soysert ve Kaan Taşaner'in oynadığı Kayıp da reyting sıkıntısı yaşamış ve geçtiğimiz Ocak'ta final yapmıştı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Eski Hikaye dizisi de final kararı alanlardan. Levent Cantek'in senaristliğini üstlendiği, Bahadır İnce'nin yönetmenlik yaptığı, Buğra Gülsoy ile Funda Eryiğit'in başrolde yer aldığı Eski Hikaye reytinglere direnemedi. Reyting kurbanı bir dizi ise Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştıkları İnadına Yaşamak. Dizi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için kanal yönetimi tarafından bitirildi. ATV’nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü, başrollerinde Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu´nun oynadığı Cesur Hemşire dizisi de ekrana veda kararı alan dizilerden.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap